Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A DL'1 Kft magyar tulajdonban lévő, 1994 óta működő villamossági nagykereskedés, amely jelenleg 50 fővel a magyar villamossági piac meghatározó szereplője. Viszonteladókat, kivitelezőket, beruházókat és üzemeltetőket lát el villamossági anyagokkal. A nagy szakmai múlttal rendelkező vállalkozás 3 telephellyel folytatja tevékenységét országszerte, így budapesti központunkon kívül már közvetlenül vásárolhatnak ügyfeleink miskolci és nyíregyházi üzleteinkben is.

A cég értékesítési filozófiája, a magyar piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodva minőségi termékeket, reális áron forgalmazni.

A DL'1 Kft. közel 200 termékcsoportot, több mint 60.000 féle terméket forgalmaz. Kínálatában valamennyi, az iparban jelentősnek számító gyártó termékei megtalálhatók. A vállalat olyan a világon meghatározó márkák kizárólagos magyarországi képviselője, mint a Bals ipari csatlakozók, Raychem kábelvégelzáró szerelvények, vagy az LG mágneskapcsolók, kismegszakítók, stb...

Telephelyeink és saját kiszállító autóink segítségével az ország egész területén jelen vagyunk, így a megrendelt és raktáron lévő termékeinket belföldre 24 órán belül díjmentesen kiszállítjuk a vidéki és budapesti partnereknek egyaránt.

Ügyfélszolgálatunk minden munkanapon várja telefonos vagy elektronikus megrendelésüket. Internettel rendelkező ügyfeleink számára online megrendelésre is lehetőség van az internetes áruházunkon keresztül, ahol pontos készlet és árinformációt kaphat a keresett termékről.

Rugalmasságunkat és a családias hangulatú kiszolgálásunkat tapasztalja meg Ön is, amit a tulajdonosok munkában való aktív részvételével sikerül megvalósítani!

A célunk elsősorban olyan minőségi ipari kéziszerszámgépek promóciója és árusítása, melyek minden egyes piacszegmens minőség-, szolgáltatás- és árigényét kielégítik. A szerszámgépeknek tökéletes megoldást kell nyújtaniuk minden ezermester-munkához, lehetővé kell tenniük a problémamentes használatot. Ehhez mindenkinek jó minőségű, megfizethető szerszámokra van szüksége. A villamosiparban tevékenykedő vállalkozások és szakemberek számára ajánljuk a www.haupa.hu webáruházunkban megtalálható és rendelhető magas követelményű igényeket kielégítő HAUPA termékeinket.

Beszerzési forrásként számos külföldi, ismert gyártóval tartunk fenn üzleti kapcsolatot. Cselekvésünket ügyfeleink határozzák meg: folyamatosan figyeljük igényeiket és ennek megfelelően alakítjuk termékpalettánkat

A széles termékválaszték mellett gyors és hatékony kiszállítást, rugalmas vevőszolgálatot és az általunk forgalmazott gépekhez kapcsolódó szervizszolgáltatást kínálunk.

Szállítással kapcsolatos információk

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a DL'1 Kft a gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálás érdekében a GLS és Cs-Sprint csomagküldő szolgáltatását is igénybe veszi. 

Saját autóinkkal való szállítás továbbra is megmarad, a futárszolgálat csak kiegészítés az Önök elégedettségének növelése érdekében. Ennek függvényében a belföldi ingyenes szállítási érték nettó 30.000Ft. Azokat a rendeléseket, amelyek nem érik el ezt az összeget, külön kérésre nettó 1.500Ft szállítási díj felszámítása ellenében kiszállítjuk. 

Az általunk lezárt dobozokban elküldjük Önöknek a számla ill. szállítólevél eredeti példányát, melynek száma megtalálható a futárszolgálat csomagkísérő dokumentumán. Ezt aláírva Önök elismerik az áru átvételét. 

Megkérjük Önöket, hogy a másnapi szállításhoz tartsák be a 16 órás (pénteki napokon 15 órás) rendelési határidőt, melyet rendszerünk automatikusan lezár. A 16 illetve pénteken 15 óra utáni rendeléseket már csak a következő munkanapon áll módunkban feldolgozni, így a szállítás a rendelést követő 2. munkanapon várható. Sürgős esetekben kérjük egyeztessen velünk telefonon!

Amennyiben bármi kérdésük, észrevételük illetve panaszuk lenne a kiszállításokkal kapcsolatban, kérem forduljanak hozzám bizalommal. 

Szolgáltató adatai:

Cégnév: DL’1 Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövid név: DL’1 Kft.

Székhely: 1139 Budapest, Forgách utca 22.

Adószám: 12259476-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-569895

Számlavezető bank: UniCredit Bank.

Számlaszám: 10918001-00000065-17240009

Üzlet címe: 1173 Budapest, Pesti út 237/F HOME CENTER A épület 36.
Elérhetőség: (e-mail cím): mc@dl1.hu
Telefonszám: 36 1 253 7441, Fax: 36 1 253 7442

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-92623/2016

Térkép:

https://www.google.hu/maps/search/milwaukee+%C3%A1ruh%C3%A1z/@47.4771636,19.2557306,16z?hl=hu