Menü

Ryobi új 18 V-os forrasztópáka!

Ryobi új 18 V-os forrasztópáka!

 

Dolgozz nagyobb szabadsággal autódon, valamint elektromos projektjeiden a RYOBI ÚJ,18V-os forrasztópákájával! 

A ONE+™ termékcsalád folyamatos bővülése a kiváló, vezeték nélküli, kivételes hordozhatóságot biztosító forrasztópákának köszönhetően most az autóiparra is kiterjedt. 
 
Az 5.0Ah Lithium+ akkumulátorral ellátott, 3 órás üzemidővel rendelkező karcsú forrasztópáka ceruzaszerű fogást biztosít, így még jobban és precízebben irányítható, ezáltal kiváló megoldást jelent például ékszerészeknek vagy művészeknek. A pont fejjel, karcolótűvel, valamint 100g forrasztóónnal ellátott termék kivételesen sokoldalú megoldást képez.

Elég csatlakoztatni egy ONE+™ akkumulátort és bekapcsolni a terméket, mely 50 másodperc alatt eléri a 480°C-t, így gyors munkavégzést tesz lehetővé. A lapos talpnak köszönhetően a szerszám felhevüléskor, lehűléskor, valamint pihentetéskor is a talpára állítható, így a munkaterület biztonságosan előkészíthető. A 83 cm-es kábel az állványból lóg ki és nagyobb munkaterületet és mozgathatóságot biztosít. Az akkumulátoros üzemeltetéssel kombinálva a forrasztópáka a munkaterületre vihető, ami tökéletes megoldást jelent elektromos vezetékek nehezen elérhető helyen, pl. műszerfal alatti forrasztásakor. 


 
A szerszám felhevülési és  lehűlési időszakait LED lámpák jelzik, amelyek felhívják a figyelmet a forró alkatrészekre. Ha a készülék 10 percig bekapcsolva marad, a szerszám automatikusan kikapcsol, ami megóvja a felhasználót az esetleges égési sérülésektől és meghosszabbítja az akkumulátor működési idejét. 
 
A ONE+™ termékcsalád legújabb tagjaként a 18V forrasztópáka bármelyik ONE+™ akkumulátorral üzemeltethető! A pénzügyi előnyökön kívül az akkumulátor több mint 100 különböző szerszámmal használható, amellyel lefedhető az összes barkácsolási és kerti munka, valamint az autószerelés is. 
 
A ONE+™ 1996 óra lát el energiával kerti és elektromos szerszámokat: ez 20 évnyi ONE+™ innovációt jelent egy szerszámrendszeren belül. Ez az oka annak, hogy a ONE+ rendszer az egész világon piacvezető szerepet tölt be a vezeték nélküli barkácsolás piacán. 
 
A versenyképes áron kínált Ryobi® szerszámok tervezésekor a tartósságot tartjuk szem előtt, továbbá 3 éves garanciával segítjük elő a stresszmentes használatot.