Menü

Milwaukee Lépcsős fúró 3 db-os készlet | 48899399

Online ár:
85.877 Ft (67.620 Ft + ÁFA)
Azonosító: 48899399
Elérhetőség: 3 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Milwaukee

regisztráljon banner termék alatti

Termékleírás és műszaki jellemzők

A lépcsős fúrók ideálisak a következő anyagok fúrásához: - Vastartalmú és színesfém lemezek, profilok és csövek. - Réz, vörösréz és alumínium. - Rozsdamentes acél. - Műanyagok. - Maximális anyagvastagság: 4 mm - A szerszám élettartamának megőrzéséhez hűtőfolyadék használatát javasoljuk.
Alkalmazása: - Villanyszerelés: fúrás panelokban és szekrényekben tömszelencék installálásához. - Vízvezetékek, fűtés, klíma és szellőzés: szerelőnyílások a vezetékeken végzett műveletekhez és a telepítéshez. - Fémmegmunkálás / gyártás: különböző átmérőjű furatok kialakítása és kiszélesítése. - Járműipar: kábelszerelési furatok (mobiltelefonok, antennák, vezetékek átvezetése). - Karbantartási és felújítási tevékenységek: különböző alkalmazások, méretek és furatok megnagyobbítása.
A lépcsős fúrók előnyei a hagyományos fúrókkal szemben: - Egy fúró többféle átmérőjű furatot képes készíteni - Több lehetőség, időmegtakarítás! - Legjobb módja a már létező furatok kiszélesítésének. - Pontosabb, mint a csigafúrók, és vastag magjának köszönhetően kevésbé hajlamos a törésre. - Pontosabb pozícionálás és kisebb elmozdulás, mert a fúróhegybe integrált központosító hegy azonnal megkezdi a fúrást. - A nyílások sorjamentesek, kevesebb ráfúrás szükséges. - Műanyag fúrásánál nincs repedés.
A Milwaukee® előnyei
Pontfúrás, fúrás, sorjázás - mindent egyben.
A Rapid Strike központfúró javítja a centrírozást - kisebb a fúró oldalazó mozgása és gyorsabb a fúrás, pontozó vagy előfúró használatának szüksége nélkül.
Speciális fúróhegy és lépcsőzetes geometria az elakadás és az anyagdeformálódás megakadályozására- különösen magas fordulatszámú, vezeték nélküli eszközök használata során.
Az optimalizált, élesített szélű forgácshornyok 2-szer gyorsabb és egyenletesebb vágást tesznek lehetővé.
Egyedi szerkezetű acélból, feketére oxidált felülettel készül, melyek 4-szeresére növelik a szerszám élettartamát.
Optimalizálva a nagy fordulatszámú, vezeték nélküli fúrógépekkel való használathoz.
Lézerrel gravírozott, tartós és olvasható jelölés.
Minden lépcső úgy került esztergálásra, hogy a fúró automatikusan lesorjázza a peremeket fúrás közben.
A 3 oldalú Secure Grip befogószár megelőzi, hogy a fúrószár kicsússzon a tokmányból, és biztosítja a nyomaték maximális átvitelét.

Tartalom: 3, 5, 6. számú lépcsős fúró

Gyártó Milwaukee tartozékok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!