Menü

Új Ryobi USB töltő

Új Ryobi USB töltő Soha ne maradj áram nélkül a RYOBI® ÚJ 18V USB töltőjével! 

Kerüld el az akkumulátor lemerülését ezzel a hordozható ONE+™ USB töltővel. Az R18USB útközbeni töltést biztosít okostelefonodnak vagy tabletednek, így tökéletes lakókocsiba, kempingre vagy ha huzamosabb időt szeretnél villamos hálózattól távol tölteni. 
 
A kompakt és hordozható USB töltővel az 1,0 és 2,1 Amperes aljzatoknak köszönhetően két készülék tölthető egyszerre. A 2,1 Amperes aljzat gyors töltést tesz lehetővé, így szükség esetén gyorsan feltölti a készüléket. 
A ONE+™ termékcsalád legújabb tagjaként a 18V USB töltő bármelyik ONE+™ akkumulátorral üzemeltethető! A pénzügyi előnyökön kívül az akkumulátor több mint 100 különböző szerszámmal használható, amellyel lefedhető az összes barkácsolási és kerti munka. 

A ONE+™ 1996 óra lát el energiával kerti és elektromos szerszámokat: ez 20 évnyi ONE+™ innovációt jelent egy szerszámrendszeren belül. Ez az oka annak, hogy a ONE+™ rendszer az egész világon piacvezető szerepet tölt be a vezeték nélküli barkácsolás piacán. 
 
A versenyképes áron kínált RYOBI® szerszámok tervezésekor a tartósságot tartjuk szem előtt, továbbá 3 éves garanciával segítjük elő a stresszmentes használatot.