Menü

Új Ryobi vezeték nélküli ONE+ kézi szalagcsiszoló

Új Ryobi vezeték nélküli ONE+ kézi szalagcsiszoló


A nehezen hozzáférhető helyen végzett csiszolás és reszelés lényegesen egyszerűbbé válik a RYOBI új ONE+ kézi szalagcsiszolójával. 

A RYOBI® nagy örömére szolgál, hogy 2019-ben bemutathatja 18Vos vezeték nélküli szalagcsiszolóját.  Az innovatív szerszám úgy lett megtervezve, hogy hozzáférjen a szűkös és nehéz munkavégzést biztosító helyekhez is és könnyű csiszolást, formálást, élezést és rozsdamentesítést biztosítson a felhasználók számára számos különböző anyag esetében! Búcsúzz el a manuális csiszolástól! 
 
Tökéletes komplex geometriájú tárgyakon, pl. korlátokon és padokon végzett munkákhoz, az új 18V szalagcsiszoló gyorsan eltávolítja a festéket és a rozsdát. Reszelj, élezz vagy hajts végre precíziós csiszolást. Az erőteljes 18V-os motor és az inline, kézi reszelőhöz hasonló kialakítás problémamentes irányíthatóságot és rugalmas csiszolást biztosít számos anyag, pl. fa, fém, csempe vagy gipszkarton esetében. 

A ONE+ szalagcsiszoló változtatható maximális sebessége 630m/min, mely gyors csiszolást és precíz szabályozást is lehetővé tesz, így számos anyaghoz és feladathoz használható. A legnagyobb sebességet használva gyorsan élesíthetsz fémpengét, csiszolhatsz fémfelületet és reszelhetsz le hegesztési varratokat, valamint kiálló szögeket és csavarokat. Az alacsonyabb sebesség fafaragásra, komplex formák csempében való faragására és gyengéd anyagok megmunkálására használható anélkül, hogy fennállna az anyag kigyulladásának veszélye. 

 
A praktikus kapcsolóretesznek köszönhetően könnyedén forgathatod és mozgathatod a szerszámot a munkadarabon az állandó sebesség megtartásával. Ez a funkció a szerszám huzamosabb használatakor

is jól jön. 
 
A szalagcsiszoló három 13x457mm méretű csiszolószalaggal kerül szállításra, melyek az egyszerű karos mechanizmusnak köszönhetően könnyedén felhelyezhetők. A nagyon népszerű szalagméretre való tekintettel bármilyen márkájú szíjat vásárolhatsz! A csiszológép a használati kényelem további növelése érdekében szerszám nélküli szíjbeállító rendszerrel is rendelkezik. 
 
Ez a termék képezi a ONE+ termékcsalád legújabb tagját, melyben több mint 100 szerszám üzemeltethető ugyanazzal az akkumulátorral. A ONE+ 1996 óra lát el energiával kerti és elektromos szerszámokat, ez 20 évnyi ONE+ innovációt jelent egy szerszámrendszeren belül. Ez az oka annak, hogy a ONE+ rendszer az egész világon piacvezető szerepet tölt be a vezeték nélküli barkácsolás piacán. 
 
A versenyképes áron kínált Ryobi szerszámok tervezésekor a tartósságot tartjuk szem előtt, továbbá 3 éves garanciával segítjük elő a hosszantartó használatot.